- در جلسه ی قبل گفتیم که خدا بندگانی دارد که به آنها کمک کرده در کنترل نفسشان. یعنی ذهنش در هیچ جایی مشغول نیست و فقط یک همّ دارد آن هم فقط خداست.
- این اختصاص به معصوم دارد که همه ی کارهایشان خدایی است و هیچ خطایی ندارد و هر موقوف و حرکتی که انجام می دهد مربوط به خداست. این صد در صدش مخصوص معصوم علیه السلام است و دیگران به مراتب لیاقت می توانند مقداری از آن را دارا باشند.
- کسی که همتش همت الهی نیست در واقع کور است. راه را گم کرده است.
ویژگی های انسان بینا
- انسانی که بیناست وقتی چشمش به زمین و آسمان می افتد از هر کدامش چیزی می آموزد.
- انسانی که چشم دلش باز می شود یک ربانیت و نورانیتی در همه ی امورش پیدا می شود، چرا که رابطه ی موجود در خلائق را با پروردگار می بیند.
- اگر انسان این رابطه ی موجود در موجودات با پروردگار را درک کرد در واقع گوشه ای از لیلةالقدر را درک کرده است. در سوره ی قدر می فرماید: تنزل الملائکة و الروح… یعنی ذره ذره ی این عالم را باید از خدا دید. رحمت خدا را در وجود خود، ببینی.
- باید درک کرد که موجودات همگی دارای حیات هستند و این حیات از خداست.
هر چیزی در این عالم به قدر و اندازه ای که لازم است و در جایی که لازم است اثر می کنند.
ویدئوهای اخلاقی بیشتر در آپارات ندای تهذیب
مشاهده موارد بیشتر از ویدئوهای دروس اخلاق
مراجعه به صفحه نخست سایت معاونت تهذیب حوزه
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nedatahzib/domains/nedaye-tahzib.ir/public_html/wp-content/themes/cinema/inc/template/single/single-one/single-one-director.php on line 2
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nedatahzib/domains/nedaye-tahzib.ir/public_html/wp-content/themes/cinema/inc/template/single/single-one/single-one-writer.php on line 2

دیدگاهی ثبت نشده!!!